Friday, August 31, 2012

JustMontessori.com - Curriculum Montessori

Eu am cautat multa vreme pe internet un curriculum Montessori pentru 3-6 ani, in care sa aflu cam ce lectii se predau prescolarilor, ce teme, si cum sunt structurate pe parcursul anului. Pana cand recent, am dat peste site-ul Just Montessori, unde am gasit ceea ce cautam - adica Montessori Curriculum! Este detailat, impartit pe saptamani si pe zile, cu poze, indicatii, idei, linkuri, si cate si mai cate! Eu va sugerez sa frunzariti continutul acestui site, merita! Sunt si cateva fise gratuite.
Am trecut acest site, impreuna cu altele, in pagina Montessori Resources din blogul meu - unde incerc sa adun informatii, materiale, planuri de lectii etc pe care le gasesc pe internet, legat de Montessori.
De asemenea, tot recent am descoperit si blogul The Helpful Garden, unde sunt puse la dispozitia noastra, gratuit, o multime de materiale, de foarte buna calitate, impreuna cu alte informatii si planuri de lectii, pentru cei care vor sa lucreze in stilul Montessori, mai structurat, acasa cu copiii.

6 comments:

  1. sarbatoresti ziua Montessori? :)
    faine materialele, nu le stiam pe astea; boookmaarked! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, asa se pare, am vazut ca si Google sarbatoreste azi;)

      Delete
  2. Multumim pentru surse, am gasit foarte multe materiale interesante, deja am imprimat o parte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca le gasiti de folos, spor la activitati!

      Delete
  3. multumim pentru linkuri! foarte utile!

    ReplyDelete