Friday, March 29, 2013

Language Challenge - April 2013 / Provocare la invatarea limbilor straine

[English]
Welcome to Our English Homeschool's Language Challenge - April 2013! If you're a parent teaching the kids a foreign language, or if you've been meaning to get started with foreign languages and didn't know where to begin from, here's a place for you and you little ones - we are having a whole month of language learning tips, interviews, resources ideas and giveaways!

My plan is to share with you, during April, what our language learning plans are, but most of all, I want to hear abour YOUR plans. How do you teach foreign languages to your kids? Are your kids already bilingual? Trilingual? Please share your methods with us so that everybody else can learn!

My first blog post with the rules  for the Language Challenge - April 2013 will be online on the 1st of April. Please come back to read it and get started with the language challenge!

Image from http://www.preplovelove.com

[Romanian]
E timpul pentru Language Challenge - April 2013 - Provocarea la invatarea limbilor straine pentru parinti si copii!

Ce inseamna aceasta provocare? Language Challenge - April 2013 este un proiect pe care il gandesc de ceva vreme :) As dori sa fie o provocare pentru voi, parintii care lucrati acasa impreuna cu copiii vostri pentru a-i ajuta sa invete limbi straine - sa ne aratati si noua ce invatati, cum lucrati, care va sunt planurile pentru viitor. O provocare pentru parintii care inca nu au inceput, dar care isi propun de mai multa vreme sa ii invete pe copii lor o limba straina sau, de ce nu, sa invete alaturi de copiii lor o limba straina! O provocare de a ne gasi mai mult timp in programul nostru zilnic pe care sa-l acordam invatarii limbilor straine intr-un mod placut, prin joaca.

As vrea sa fie o ocazie pentru fiecare din noi sa fim mai consecventi in a-i invata pe copiii nostri o limba straina. Sau de ce nu, sa ne apucam si noi de invatat! Poate ca ati inceput deja si aveti nevoie de putina sustinere pentru a continua; poate vreti sa adaugati o noua limba si nu stiti cum sa procedati.

Pentru aceasta, pe tot parcursul lunii aprilie vom avea pe blog articole, sugestii de lectii si materiale, interviuri, si multe altele. Aaa, si vom avea si concursuri!

Provocarea noastra va incepe luni, 1 Aprilie, cu un prim articol in care veti afla regulile jocului, dupa care va urma si primul giveaway! Va astept cu drag!


12 comments:

  1. deci acesta e articolul! super! we are in!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, Alexandra :)) pregateam articolul zilele trecute si mi-a 'scapat' mouse-ul pe Publish in loc de Save :)) Am sters eu cat de repede, dar tot a aparut in blogroll-urile voastre :)

      Ma bazam pe voi, sa stii ;)

      Delete
  2. super idee! astept cu drag articolele si orice materiale/sugestii ai :)

    ReplyDelete
  3. Ah, imi dai de lucru. Urma sa scriu pe blogul meu de progresele piticilor la engleza. Am sa scdriu pe blogul meu si la tine fac un rezumat :)))) Ca avem ani de zile de tot felul de experiente, la activ :P

    ReplyDelete
  4. wonderful idea , count me in , wiht little time I have , I am happy to help which ever way possible , and also look for motivaaion from all of you xxx

    ReplyDelete
  5. Excelenta ideea! Abia il astept pe 1 aprilie, sa vad detaliile, dar in mod sigur raspundem (cumva) provocarii!

    ReplyDelete
  6. Ce idee minunata! Abia astept!

    ReplyDelete
  7. Sunt foarte curioasa, Adina, de-abia astept! Spor!

    R.

    ReplyDelete
  8. Abia aștept materialele!Ai avut o idee tare faină!

    ReplyDelete
  9. Excelenta idee! Ma impinge de la spate sa fac ceva in acest sens. Tot dadeam vina pe lipsa de timp. Voi incerca totusi!

    ReplyDelete
  10. Excelenta idee! Ma impinge de la spate sa fac ceva in acest sens. Tot dadeam vina pe lipsa de timp. Voi incerca totusi!

    ReplyDelete