Sunday, May 19, 2013

Editura Clever Book va invita la CONCURS!

Buna tuturor si ... Hristos a Inviat!

Am revenit din vacanta de Pasti cu o noua surpriza - un concurs din partea editurii Clever Book!

Dar mai intai sa vedem ce produse gasim la editura Clever Book.
La editurii Clever Book gasim diverse tipuri de seturi de cartonase educative, atat in limba romana, cat si in limba engleza. Pe cartonaşe se scrie cu un marker inclus on pachet, care ulterior se şterg uşor cu un material uscat şi astfel cartonasele pot fi refolosite.
De exemplu, pe langa alte seturi, sunt disponibile:
  • 100 de jocuri pentru copii de luat si-n calatorii - Set de cartonaşe cu care copiii desenează, caută diferenţe, descoperă obiecte ascunse, se joacă şi învaţă. Cartonaşele se şterg uşor cu un material uscat şi pot fi folosite în mod repetat. Setul conţine 50 de cartonaşe şi un marker.
  • Jocuri hazlii cu meserii - Setul acesta conţine 52 de cărţi de joc care reprezintă diferite meserii şi corespund întrebărilor cine sunt acele persoane, ce fac, care sunt rezultatele muncii lor. Produsul este adecvat pentru copii de 2-3 ani, însă oferă idei de joacă distractivă şi pentru cei mai mari!

 In limba engleza sunt disponibile doua seturi diferite de cartonase:

100 Puzzles about the Nature and the Numbers

The box contains 50 cards with 100 games about the nature and the numbers. Your children will have fun but also learn how to count, add, subtract and compare in an easy and enjoyable way. The ink of the marker can easily be erased from the cards and they can be reused.



100 Puzzles about the World and the Alphabet
The box contains 100 games about the world around us, the professions, the school, the clock, the nature and many others. The children will learn the alphabet in an easy and interesting way. The ink of the marker can easily be erased from the cards and they can be reused.

Si acum, sa revenim la concursul nostru!

Pentru concursul nostru, editura ofera 4 premii constand fiecare intr-un set de cartonase in limba engleza. Doi castigatori vor primi un set de 100 Puzzles about the Nature and the Numbers, iar alti doi vor primi un set de 100 Puzzles about the World and the Alphabet.

Reguli pentru participarea la concurs, care este deschis tuturor (daca locuiti in afara tarii, voi avea nevoie de o adresa de livrare in Romania):

1. Like paginii de facebok a Editurii Clever Book 
2. Like paginii de facebok a Our English Homeschool.
3. Share acestei postari pe Facebook.
4. Lasati un comentariu la aceasta postare prin care sa ne spuneti ce va atrage la seturile de cartonase CleverBooks, ce vi se pare interesant la ele.

Concursul incepe acum si dureaza pana duminica 27 mai, ora 24. Castigatorii se vor anunta luni 28 mai, atat pe pagina de facebook, cat si pe blog. Va rog sa ne urmariti in data de 28 mai, pentru a vedea daca ati castigat unul din premii.
Mult succes si multumesc pentru participare!

46 comments:

  1. Multumim pentru concurs! Si noi avem doua seturi , pe care le iau tot timpul cand mergem in locuri in care cei mici trebuie sa stea linistiti. Imi plac pentru ca se pot scrie si sterge la "infinit" :)) , joculetele sunt interactive si ff atractive pentru cei mici.

    ReplyDelete
  2. M-i-ar placea sa castig un set de cartonase CleverBooks pentru baietelul meu pentru ca sunt utile, atractive si calitative.
    Multumesc ca ni le-ai adus in atentie.:)

    ReplyDelete
  3. Foarte fain concursul! Si noi aven doua astfel de seturi, si ce imi place la ele cel mai mult e ca abordeaza diferite teme, asa ca pot incorpora joculetele in temele studiate de noi. Sunt excelente si pentru calatorii, iar S. le gusta din ce in ce mai mult.

    ReplyDelete
  4. Par foarte interesante cartonașele! Noi avem niște cartonașe similare din colecția Scrie și sterge de la Gama și acelea sunt foarte utile. Mulțumim de oportunitatea de a participa la acest concurs!

    ReplyDelete
  5. buna, foarte interesant concursul. noua ne plac mult aceste colectii educative, chiar avem cateva acasa si au mare succes. imi place ca putem sa le luam cu noi oriunde ne ducem.

    ReplyDelete
  6. aaa, sunt minunate produsele clever. avem si noi ceva , cu meserii, si au fost de mare ajutor anul trecut in special, pe drumul catre mare ( 7 ore cu trenul).Sunt foarte interesante, sunt usor de folosit si antrenante...si poti sa te joci in multe feluri cu aceste carti.

    ReplyDelete
  7. Participam si noi la concurs. Avem si noi cartonase similare, dar ne-ar placea si acestea in engleza.

    Carmen

    ReplyDelete
  8. Avem si noi cateva seturi de cartonase, cele pt calatorii chiar sunt utile la drum :) Mai ales ca le putem folosi de cate ori avem nevoie si le pastram chiar si pt sora mai mica :) Multumim pt concurs, ne-ar placea sa castigam un set in engleza!

    ReplyDelete
  9. seturile par pentru nivelul de invatare al baiatului meu, asa ca ne aruncam in concurs. oricum deja jumatate din "biblioteca" lui pentru lectia de engleza ne-am adunat-o ca premii la concursuri (se pare ca e norocos) sau cadouri primite la ziua de nastere....asa ca suntem tot mai utilati...doar timp si energie pentru invatare sa avem! multumim de sansa de a participa la concurs.

    ReplyDelete
  10. Imi plac seturile acestea ptr ca sunt de folosinta nelimitata :) si le pot folosi amandoi copiii fara sa astepte unul dupa altul sa dea pagina :)
    Nu avem de la CleverBooks, dar mi-ar placea sa le avem pe acestea in engleza:)

    ReplyDelete
  11. We've just started our English for kids Activities (with The Very Hungry Caterpillar) , and this is the week we learn about numbers and insects ! So you see why we would love these puzzles :)

    ReplyDelete
  12. Mulțumim pentru concurs! Mi-ar plăcea să câștig aceste cartonașe, pentru a le putea folosi la grădi cu piticii mei.Sunt convinsă că le-ar găsi încântătoare :)

    ReplyDelete
  13. Cartonasele astea sunt un "MUST" pentru ca sunt in limba engleza si reprezinta o metoda atractiva de a-l invata pe cel mic cuvinte noi. Sunt convinsa ca sunt utile si sub 4 ani.

    ReplyDelete
  14. Participam si noi la acest conncurs. Cartonasele sunt foarte utile. Istrate Roxana

    ReplyDelete
  15. Participam si noi la acest concurs frumos. Momentan suntem foarte interesati de materialele in engleza, iar aceste cartonase ne atrag prin calitate, modul placut de a asimila cunostiinte.
    Multumim pentru concurs!

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Wow sunt foarte interesante, noi ne confectionam acasa cartonase sau le luam pe cele free de pe diverse bloguri si site-uri si le scoatem la imprimanata si le laminam utilizandu-le la diverse lectii in stil montessorian.
    Foarte dragute cartonasele si interesante.
    Participam si noi. Observ resurse multe si in franceza si spaniola, nu stiti cumva si ceva resurse in germana, fiica mea este in grupa 0 la germana, iar eu habar nu am o boaba
    Multumim
    Povara-Dragos Diana

    ReplyDelete
  18. Doina
    Sunt atractive pentru copii si intelegente..ii tin ocupati mai tot timpul :)

    ReplyDelete
  19. Adina, multumim pentru concurs! Eu una nici nu stiam de existenta acestei edituri.
    Mie grafica cartonaselor mi se pare de exceptie!
    Irina Bonfert

    ReplyDelete
  20. Baietelul meu a mai avut niste cartonase asemanatoare si mi se par deosebit de utile pentru ca solicita atentia, spiritul de observatie si, nu in ultimul rand, ajuta la invatarea cuvintelor in limba engleza.

    ReplyDelete
  21. Multumim pentru concurs!Aceste seturi sunt foarte utile deoarece se pot refolosi oricand pt o recapitulare a notiunilor invatate plus ca datorita imaginilor copiii sunt extrem de incantati si lucreaza cu placere. O foarte buna idee, felicitari editurii Clever Book. Alina Farcas

    ReplyDelete
  22. Sunt foarte utile aceste carduri, avem si noi un set si Andreei ii plac mult labirinturile; sunt interactive si ajuta copilul sa gandeasca.

    ReplyDelete
  23. Suntem în plin proces de învăţare a limbii engleze cu pitica mea de 7 anişori şi aceste cartonaşe s-ar potrivi ca o mănuşă. Atenţia, concentrarea, memoria, spiritul de observaţie, creativitatea, gândirea, toate sunt antrenate prin intermediul activităţilor de învăţare cu aceste cartonaşe. Am fi deosebit de încântate să câştigăm unul dintre aceste seturi. Mulţumim! Seară senină!

    ReplyDelete
  24. Ramona Beldiman ,pentru comentariul de mai sus. Scuze!

    ReplyDelete
  25. Participam la concurs.
    Avem de la Clever Book cartonasele cu 100 de jocuri de luat in calatorii. Grafica superba, exercitii diverse si un moment de respiro pentru parinti. Noi le luam cu noi cand mergem in oras, cand mergem cu trenul ... de fapt ... in orice moment cand iesim pe usa ... cel mai mult le-am folosit la restaurant :) si tare bine venite ar fi unele noi :)

    Multumim tare mult pentru inca un concurs frumos!
    Laura

    ReplyDelete
  26. Si noi participam la concurs, cartonasele sunt interesante , atractive si interactive, dezvolata gandirea si ajuta la invatarea limbii engleze.

    ReplyDelete
  27. Participam si noi la concurs deoarece ne plac foarte mult materialele de la aceasta editura, pe care le poti folosi in foarte multe tipuri de activitati. Multumim

    ReplyDelete
  28. Participam si noi la concurs. Mi-ar placea sa castig un set de cartonase CleverBooks pentru fetita mea. Nu avem materiale de la aceasta editura, dar ne-ar face mare placere sa le testam!

    ReplyDelete
  29. frumos concurs! felicitari!
    noi avem toate seturile de la editura Clever Book,dar...daca vom castiga cumva vom darui unui copilas care isi doreste sa invete,dar parintii nu isi pot permite sa ii cumpere prea multe lucruri :)
    seturile de la editura sunt minuntate, noi le folosim si cand plecam cu masina, dar si acasa cand vrem sa variem un pic lectiile de engleza si cele de cultura generala :)
    like-urile sunt date de multa vreme

    ReplyDelete
  30. Imi plac mult materialele educative si le gasesc f utile pt o invatare atractiva fara sa stii ca inveti. Nu avem nimic din aceasta colectie, ne-ar face mare placere sa le incercam!eliza lica

    ReplyDelete
  31. Frumos concurs, premii atractive!Este miunat sa poti folosi la nesfarsit o resursa educativa! Acesta este motivul pentru care indragim aceste cartonase.

    ReplyDelete
  32. Ilie: copii le adora si sunt educative

    ReplyDelete
  33. Par interesante ca activitate pentru drum.

    ReplyDelete
  34. Singurul set care ne lipseste de la editura Clever Book este ”100 Puzzles about the nature and the numbers”. Pe celelalte le avem si le folosim cu drag de fiecare data, sunt foarte utile. Multumim pentru concurs.Gabi

    ReplyDelete
  35. Singurul set care ne lipseste de la editura Clever Book este ”100 Puzzles about the nature and the numbers”. Pe celelalte le avem si le folosim cu drag de fiecare data, sunt foarte utile. Multumim pentru concurs

    ReplyDelete
  36. Adevarat a inviat!
    Tii, ce mi-ar placea un set de la Clever Books pentru fetele noastre. Ne-au placut mult si cartonasele de la editura Gama, asa ca sigur ne vor placea si acestea. E minunat sa vezi ca odrasla ta cea usor de supart de altfel, nu se supara cand greseste pentru ca stie cat de usor poate repara greseala...
    Vin zile calduroase si orele acelea fierbinti pot fi ocupate in mod util si placut...
    Nu am obiceiul sa castig la concursuri, dar asta nu ma impiedica sa sper :)

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Particip si eu la acest conncurs. Cartonasele sunt foarte utile si atractive pentru copii !

    ReplyDelete
  39. Daniela JerghiutaMay 24, 2013 at 6:46 AM

    Participam si noi. Sunt foarte frumoase si utile premiile oferite. Sigur ne-am juca tare frumos cu ele. Avem si le folosim cu drag (si cu multe carioci) cartonase de la editura Gama, asa ca cele de la Clever Books ne-ar intregi colectia.
    Multumim pentru concurs.

    ReplyDelete
  40. Adevarat a inviat!
    Multumim pentru concurs! Ne plac mult astfel de cartonase,sunt atractive si educative, le putem folosi de cate ori dorim si raman si la fratiorii mai mici :)

    ReplyDelete
  41. Cartonasele CleverBooks sunt usor de folosit, scri si stergi de cate ori vrei. Sunt mai atractive pentru copii, sunt altfel decat clasicele creion si radiera.

    ReplyDelete
  42. Interesant concurs, multumim. Anul acesta am descoperit aceste minunate cartonase. Si am tot luat. Urmeaza seria pentru invatarea limbii engleze ca nu am apucat asa ca acest concurs a picat la fix:-). Ne plac cartonasele pentru ca sunt exact asa cum trebuie sa fie: numai bune ca marime, textura, grafica si continut pentru copii curiosi si nerabdatori. Pe scurt de nelipsit.

    ReplyDelete
  43. Felicitari pentru concurs!Sunt excelente si in deplasare

    ReplyDelete
  44. Chinа Mobile for seѵeral years has been in
    talks about a tie-up with Сhinа Mobile
    and offer smartphonе models at dіfferent price points.
    Sales of the іphonе 4 S and the iphone 5, which weighs
    in at 112 grammes, has a 4in screen - half an inch biggeг than previouѕ modelѕ, at
    Кings Place, Central London. Thе apps give an edge to anуοne's businessTechno Score is the ultimate option for your desired iphone application development platform demands high qualification & skill for use of that hardware feature. This is a great esteem.

    ReplyDelete