Friday, April 15, 2016

Brain Pop si Brain Pop Junior

Doua programe de care noi suntem foarte incantate sunt Brain Pop si varianta pentru copii mai mici - Brain Pop Junior.

Ce este Brain Pop? Este o colectie de filme animate scurte in care doua personaje simpatice, un baiat pe nume Tim si robotul Moby, prezinta o multime de teme de interes pentru copiii de varsta scolara. Sunt structurate pe categorii: Science, Social Studies, English, Math, etc. De fapt, sunt materiile principale care se fac la scoala, si diverse teme sunt explicate pe interesul copiilor. Vocabularul este complex, termenii noi care sunt introdusi sunt explicati de fiecare data. Mie mi se pare un program foarte bun si I.-nei ii place mult.

Brain Pop functioneaza sub forma de abonament, pentru a avea acces la toate video-urile, dar ei ofera cate un video gratuit zilnic. Deci in fiecare zi veti putea vedea un alt film din colectia lor, ales de ei, gratuit. de asemenea, sunt cateva filme care sunt mereu gratuit, le gasiti in Free Stuff. Noi asa l-am folosit, am urmarit video-ul gratuit din fiecare zi, pana acum recent cand m-am decis sa ii fac abonament, spre bucuria I-nei, sa aiba acces la toate video-urile. Preferatele ei sunt cele despre istorie, personalitati, genuri de muzica, animale etc. Temele sunt foarte diverse si antrenante.


Brain Pop Junior este structurat asemanator, cu filme putin mai simple, dedicate copiilor in cl 0 - cl 3. Tot sub forma de abonament, au si ei cateva filme gratuite, si ofera cate un alt filme gratuit, care se schimba saptamanal de data asta, nu zilnic, ca la Brain Pop. Teme legate de scoala, istorie, geografie, matematica etc

Programele sunt in limba engleza, exista si varianta in franceza si in spaniola. Fiecare film vine cu un set de intrebari la sfarsit, prin care copilul isi poate testa cunostintele.

Ele sunt disponibile si ca aplicatii ipad, noi asa le folosim - Brain Pop pentru ipad, Brain Pop Jr. pentru ipad. I. (7 ani si jumatate) a invatat foarte multe lucuri de la ele, de la autori celebri (Shakespeare, Dickens, etc), civilizatii antice, fenomele ale naturii, ba chiar despre Dolly, prima oaie clonata:). Va recomand si voua aceste programe, dupa cum spuneam, ne-au placut mult si am decis sa facem abonament pentru a avea acces la tot continutul. Dar si fara abonament, merita sa urmariti filmul gratuit zilnic de la Brain Pop si cel saptamanal de la Brain Pop Junior.

2 comments:

  1. This is absolutely exceptional. Even though variety of article on this topic, this article carries a number of the treasured points which had been never be read in other articles.
    Portuguese dictionary

    ReplyDelete
  2. Many people will get lot of benefits by reading this kind of informational stuff .Thank you so much for this .
    Portuguese dictionary

    ReplyDelete