Friday, February 7, 2014

National Geographic Little Kids - revista si website

De curand am descoperit la chioscurile de ziare Inmedio revista pentru copii National Geographic Little Kids. Ce m-a atras la ea? In primul rand, faptul ca este in engleza! De fapt e prima revista pentru copii in engleza pe care o vad la noi. Mai este o revista pentru copii mai mari, tot in engleza, insa aceea nu mi-o place tare mult, e mai mult in format distractiv, decat educativ.
National Geographic Little Kids e in format mai mic, cu text mare si cantitatea optima de informatii pentru cei mici, cu imagini superbe. Pun cateva poze din ultimul numar, pe care il veti gasi la chioscurile Inmedio (din mall-uri sau alte supermarket-uri). Apare o data la 2 luni si costa 14,50 Ron. In Timisoara eu le iau de Inmedio de la parterul magazinului Bega.




Fiecare revista are un set de carduri detasabile cu animale.


Fiecare numar are si cateva pagini de jocuri diverse, foarte frumoase.



Si mi-am adus aminte de site-ul National Geographic Young Explorers, tot in engleza, unde puteti citi articole similare cu cele din revista. De fapt, nu doar sa le cititi, ci sa le si ascultati citite online. Textul e simplu, pentru copii de 4-7 ani. Pozele, superbe.

2 comments: