Wednesday, August 27, 2014

Big Book of Little Stories

In postarea anterioara v-am povestit despre Illustrated Stories for Bedtime, iar astazi vreau sa va prezint o alta carte indragita mult de I. in aceasta vara este "Big Book of Little Stories", tot de la Editura Usborne.
Noi am cumparat-o de la Anca - In Minunata Lume a Cartilor - distribuitor Usborne.

Cartea este una din cele mai frumoase carti pentru copii pe care le-am vazut pana acum. Cartonata, legata frumos, cu ilustratii superbe pentru fiecare poveste, de fapt fiecare poveste fiind ilustrata in alt stil.
15 povesti pline de farmec, povesti clasice repovestite dar si unele mai noi, cu siguranta vor incanta cititorii micuti, dar si pe parintii lor.
Varsta recomandata, de la 3 ani in sus, insa sunt sigura ca unele povesti, cum ar fi 'There was a crooked man' pot fi apreciate si de copilasi de 2 ani.

Povestioarele din carte se potrivesc foarte bine pentru a fi utilizate la invatarea englezei, mai ales folosind metoda celor 5 carti pe saptamana de care v-am povestit pe blog mai demult. Noi am folosit cu mare succes aceasta metoda la invatarea englezei cand era I. mica, citind in asa fel, mai ales in jurul varstei de 2-3 ani.
Este si o alta postare in care am dat exemple de carti pe care noi le-am folosit in acel moment pentru invatarea englezei.

Dar sa revenim la Big Book of Little Stories. De data aceasta am rugat-o pe I. sa ma ajute sa facem poze la carte pentru cititorii blogului nostru :)


Cele 15 povesti frumoase care sunt cuprinse in carte:


Si cateva poze din interior - Old Mother HubbardSi Little Miss Muffet.Iar I. si-a ales o poveste din care sa ne citeasca un fragment :) Desigur, una din povestile ei preferate.


Daca va place si voua aceasta carte, sau doriti sa vedeti altele de la Editura Usborne, va invitam la Anca - In Minunata Lume a Cartilor.

(5 ani si 11 luni)

No comments:

Post a Comment