Monday, February 23, 2015

Usborne Illustrated Stories from the Greek Myths

O carte care a avut si inca are un succes enorm la I. este Illustrated Stories from the Greek Myths, de la Editura Usborne. Cartea a ajuns la noi in urma cu cateva luni, cu ajutorul Ancai, reprezentant Usborne, pe care o gasiti aici In Minunata Lume a Cartilor.


Cautasem o carte cu miturile grecesti in limba engleza, adaptata pentru copii - si, in urma recomandarilor, m-am oprit la acest volum, si bine am facut. I. a fost atat de incantata, povestile sunt pline de aventuri, ilustratii deosebite, e o carte pe care am devorat-o impreuna si de atunci se intoarce mereu la ea sa o rasfoiasca, sa citeasca fragmente sau povesti intregi.

 Illustrated Stories from the Greek Myths contine 6 mituri grecesti adaptate pentru copii, cu recomandarea de varsta peste 6 ani.


 Cateva imagini din carte- acestea sunt preferatele I.-nei - 'The Twelve Tasks of Heracles' si 'Bellerophon and Pegasus'.




'Bellerophon and Pegasus'


La sfarsitul cartii avem alte cateva mituri povestite pe scurt pentru copii:


Si un ghid al zeilor si zeitelor grecesti:


Si un fragment din 'Bellerophon and Pegasus', citit de I.


Daca sunteti in cautare de mituri grecesti pentru copii, sau chiar de o lectura mai captivanta si antrenanta, va recomand din suflet acest volum!

No comments:

Post a Comment