Saturday, June 30, 2012

Peppa Pig - Toys and Books

Ultimele 3 zile ne-au fost mai grele. I. a facut amigdalita (virala, se pare). Ea s-a luptat cu febra, iar eu cu ... frica, cu grija sa nu apara complicatii. Totusi a trecut relativ repede, azi suntem deja mult mai bine. Activitati nu am facut, insa i-am citit mai mult, ne-am jucat cate un pic si am lasat-o sa se uite (mai mult decat de obicei) la episoadele ei preferate. Recunosc, Peppa Pig ne-a fost de mare ajutor, sa mai uite de durerea chinuitoare de gat.

Am citit carticele cu Peppa si familia ei. Avem multe, multe, si o sa va prezint una din ele, care si mie imi este foarte draga. E cu paginile cartonate, de calitate, e frumoasa, vesela, si plina de culoare. Se numeste 'Peppa's Christmas' si este ideala de citit mai ales in preajma Craciunului. Eu am cumparat-o in iarna trecuta, impreuna cu alte carti cu tematica de Craciun, tocmai in acest scop, de a ne bucura de ele in zilele de Craciun. Si a fost intradevar un Craciun foarte frumos, plin de povesti.



Eu am cumparat cartea de la libraria online Nautilus. Daca intrati la sectiunea Copii, veti vedea multe titluri in limba engleza care merita luate. Experienta mea cu ei este buna, am comandat de doua ori si au trimis imediat coletele, au ajuns aici in doua zile.

Si ne-am mai jucat cu jucariile noastre din gama Peppa Pig:


Avem casuta lor, cu o scara pe care Peppa si George merg in camera lor. Avem o parte din parcul lor cu copacii in stil caracteristic. Si mai avem si masinuta lor.


Toate aceste jucarioare le-am luat de pe picassa, de aici, si de aici. Au jocuri, jucarii, carti de calitate. Am mai vazut si alte jucarii cu Peppa de vanzare in aceste albume.

11 comments:

  1. ce frumoasa este cartea! eu sunt mare fana Peppa Pig.:D
    multumim si pentru linkuri.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da...am vazut ca si voi aveti carticele faine cu Peppa!

      Delete
  2. Adina, ii dorim I-ei multa sanatate!
    Cartea este minunata, jocul, la fel. Multumim mult pentru linkuri!!!

    ReplyDelete
  3. Sanatate multa fetitei tale! Si carti frumoase pe langa ea, sa-i faca perioada de convalescenta cat mai usor de suportat!

    La noi abia incepe pasiunea pentru Peppa si familia ei. Destul de tarziu, Una are 5 ani aproape! :)) Inca nu avem nimic de citit pe tema asta, abia imi fac "documentarea". Am gasit pe okian.ro cateva carti (http://www.okian.ro/shop/search/index.php?product_type=&keywords=Peppa+Pig), preturile par cele mai bune, daca e sa compar cu libris.ro, spre exemplu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim frumos pentru gandurile bune! Ce nume frumos are fetita ta!! Tin minte ca am citit in copilarie o poveste despre o fetita care se numea Una, si tare mult mi-a placut numele!

      Da, cartile Peppa Pig sunt acum la oferta pe Okian: http://www.okian.ro/carti-7556-oferta-peppa-pig.html
      Noi le-am adunat pe rand, comandate online, sau de prin librariile Carturesti de aici de la noi (ei mai aduc carti in engleza).
      Stii site-ul acesta? http://www.peppapig.com/ La sectiunea Read, sunt 4 carti cu Peppa care se pot citi online!

      Delete
  4. super jocul! cartile sunt minunate! multumim pentru linkuri!
    chiar as vrea sa cumpar si eu cateva jocuri cu Peppa,dar inca nu gasisem :)
    multa sanatate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim frumos! Da ... parca avem si un laptop de jucarie cu Peppa pe undeva, tot asa cumparat de pe picassa, acum imi amintesc ... s-au adunat prea multe jucarii :))

      Delete
  5. Buna, Adina!

    Am gasit link-ul asta, poate iti va fi de folos:

    http://www.everydaylanguagelearner.com/2012/07/11/e/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TheEverydayLanguageLearner+%28The+Everyday+Language+Learner%29

    Sunt 10 bloguri pt cei care invata limbi straine.

    N-am mai scris, dar asta nu inseamna ca nu am citit ce ai scris tu. Este valabil si pentru Raluca si blogul ei, pe care o salut prin intermediul tau, pentru ca sunt sigura ca citeste ceea ce ai scris, si careia, de fapt, ii datorez inceputurile mele in calitate de cititor de bloguri :).

    Ramona

    ReplyDelete
  6. Adina, stilul tau de a-ti invata fetita limbi straine m-a inspirat si m-a motivat sa preiau cateva din practici si sfaturi si pentru baieteii mei (mai ales pentru R. de 3 ani jumate care e foarte receptiv). In weekend am vazut primul episod Peppa Pig, tot de la tine de pe blog am aflat si de Barefoot Books pe care le ascultam si vizualizam pe Youtube.
    Incepusem si eu acum mai bine de un an cu R. si franceza, mi s-a parut cam amestecat si m-am oprit. Am reinceput (tot datorita tie) sa luam carti in franceza de la biblioteca si sa citim zilnic (cum facem si cu engleza, tot dupa metoda ta).
    De la "Mami, nu zi in engleza, ca tu esti romanca" am ajuns la "Which book do you want to read first", ma lasa sa ii vorbesc in engleza, dar cand ii spun ceva noi, ii traduc imediat (inainte sau dupa).
    Multumesc. Sunt o cititoare fidela a blogului si mereu gasesc cate ceva util in arhiva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, Lorena, multumesc mult ca mi-ai scris! Si ma bucur mult de tot ca iti e de folos ce e pe blog, n-ai idee, mi-ai facut o mare bucurie ca mi-ai scris! Sa aveti mult spor, si te rog, scrie-mi cand gasesti si tu cate ceva interesant pe net!

      Delete