Tuesday, July 3, 2012

Carti cu Topsy si Tim

Pe gemenii Topsy si Tim i-am descoperit intamplator, intr-o carticica mai veche. Ne-a placut mult cartea si mai tarziu, cand am zarit online si alte carti noi cu Topsy si Tim, le-am cumparat. Gemenii Topsy si Tim sunt copilasi de varsta gradinitei, care ne invata despre cum sa avem grija de animalele de companie, despre cum e la spital, etc etc. Le gasiti pe Okian. Noua ne plac, iar ceea ce apreciez eu la ele este asemanarea cu situatiile reale din viata copiilor nostri. Eroii cartilor sunt copilasi adevarati (nu animalute vorbitoare), care merg prima data la dentist, sau cu trenul, cu avionul etc. Astfel, cu ajutorul acestor gen de carti, ii putem pregati pe copiii nostri pentru situatii similare (prima vizita la doctor, etc).


Din cate vad, acestea le au in stoc. Le avem, sunt carti cu stickere, fiecare pe alta tema, la un pret mai mult decat accesibil. Asa arata "Topsy and Tim have a Birthday party", dupa ce am lipit abtibildele :)




Si, am descoperit recent ca exista si desene animate cu Topsy si Tim! Le gasiti pe Youtube, si au exact acelasi continut ca si cartile. I. i le plac mult! Sunt mai vechi, insa frumoase, vi le recomand pentru copiii vostri mai ales daca preferati mai degraba engleza britanica, in locul accentului american.

11 comments:

  1. Multumim pentru recomandare, trebuie sa-i cunoastem si noi pe Topsy si Tim!

    ReplyDelete
  2. Nu merge linkul postat - www.topsy and tim.com - are spatii, trebuie scoase :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Eu voiam sa trec linkul de pe youtube, dar linkul indicat de tine e catre site-ul lor oficial, unde vad si activitati, etc http://www.topsyandtim.com/funwithfirsts/ Mersi!

      Delete
  3. Multumim pentru recomandare! O sa-i cautam si noi pe Topsy si Tim!

    ReplyDelete
  4. ai dreptate, sunt binevenite cartile cu / despre copii, printre atatea personaje animale.:)

    ai descoperit, din intamplare, carti cu Pocoyo?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doar una avem cu Pocoyo, gasita intamplator pe picasa.

      Delete
    2. Luckyrock, incearca aici:
      https://picasaweb.google.com/115115625514934768013/CartiREDUCERE40#
      intr-o perioada am vazut ceva,dar nu stiu daca mai sunt!

      Delete
  5. si noi suntem fani! avem deja de la Okian cartea cu intalnirea celor doi copii si politistii - foarte utila! copiii invata,printre altele, sa se fereasca de straini! ai mei au participat activ la "discutiile" din carte si au interpretat (fara sa le cer eu) rolurile politistilor/copiilor

    ReplyDelete