Wednesday, April 17, 2013

Language Challenge - April 2013 - Week 3. Five books a day per week

Bine v-am gasit in a 3-a saptamana din Provocarea noastra la invatat limbi straine! Sper ca mai sunteti cu noi, si ca se vad mici progrese la voi si copilasii vostri!

Pentru aceasta saptamana (imi cer scuze pentru intarzierea in postare), va propun o idee pe care noi am aplicat-o cu succes, mai ales cand fiica-mea era mai mica, pentru invatarea englezei. Si anume -- sa citim 5 carti pe zi, aceleasi carti, timp de o saptamana.

Toate detaliile despre cum am aplicat noi aceasta metoda, le gasiti in aceasta postare! Iar in aceasta postare, veti vedea exemple de carti in engleza potrivite acestui scop!

Daca nu aveti acasa carti in limba straina dorita, in aceasta postare am adunat cateva locuri pe web unde gasiti carti online gratuite in engleza. De departe, preferatul nostru a fost We Give Books.
Un alt site minunat este Oxford Owl, unde cartile sunt citite, deci un avantaj in plus.
O alta sugestie: aceste mici carticele printabile.

Voi ce alte site-uri folositi pentru a lectura carti online? Spuneti-ne si noua, mai ales daca ati gasit resurse bune pentru franceza, spaniola si germana!

Va doresc o saptamana minunata si nu uitati sa va inscrieti in giveaway-ul Petralingua!

6 comments:

  1. Foarte interesant articolul,5 carti pe saptamana nu mi se pare mult, problema e lipsa de materiale in engleza. Pana acum avem 3-4 carti luate dupa Amazon,insa nu imi permit sa cumpar saptamanal carti in engleza(pe langa ro, si it). Imi plac acele carticele mici dupa nellieedge si cred ca voi incepe cu acelea.Multumim pentru ponturi! Ieri mi.a imprumutat o prietena cartea aceasta http://www.amazon.com/Butterfly-Book-Colors-Petr-Horacek/dp/0763633437 , v-o recomand din tot sufletul!

    ReplyDelete
  2. Multumim de informatii, sunt mai mult decat binevenite! Si eu am o problema cu cartile, nu gasesc asa multe, dar vreau sa apelez la o prietena din Anglia :).

    ReplyDelete
  3. Noi deocamdata avem multe necitite (primite de la prieteni cu copii mai marisori), dar site-ul acesta poate ajuta pe cineva: http://www.buch-schreiben.net/kategorie-15-Kinderbuecher.htm#cover_space_anker

    ReplyDelete
  4. i like to use raz-kids with my little ones , and reading a-z one is multimedia books are read aloud online which can be perfect for non speaking english and can teach kids fluency . With the other site you can print out thousands of books grouped by level , age , grade . xxx viv

    ReplyDelete
  5. Cum a fost la noi aceasta saptamana:
    http://amintiridebuburuza.blogspot.co.uk/2013/04/provocarea-lunii-aprilie-2013-language_20.html

    O saptamana frumoasa!
    Laura

    ReplyDelete
  6. Haloo! am continuat si noi sa invatam jucandu-ne si daca vreti sa aflati ce-am mai facut ne puteti vizita aici http://dulciuricudragoste-emellasworld.blogspot.de/2013/04/language-challenge-invatam-germana-2.html
    Spor la invatat tuturor!

    ReplyDelete