Thursday, April 11, 2013

PetraLingua GIVEAWAY! (Open Worldwide)

We have a GIVEAWAY from PetraLingua! I have written about my personal experience with PetraLingua before, in this blog post.
What does PetraLingua offer? They offer online language classes especially designed for children between the ages of 3 and 10 years, but also suitable for grownups who want to learn a new language the same way they learned as kids.
They offer a fun and efficient way to teach basic English, Spanish, French, German, Chinese or Russian vocabulary to your child. Children will learn new words and phrases through a variety of everyday situations, combining lovable video sequences, cheerful songs, interactive activities and picture dictionary.
You can preview one lesson for each language class for free and also have a look at the Downloads section, you can download sample pdfs and MP3s.
You may also purchase the complete language courses on DVDs.

And now about the GIVEAWAY!
PetraLingua will offer 2 weeks of free online access to one of our readers. What do you need to do?

  • If you are located in Romania - please read the following section in Romanian, you will find what you need to do below, in order to participate in the giveaway.
  • If you are from another country, please follow the steps below:
  1. Like Petralingua Online Languages for Children on Facebook 
  2. Share this blog post on Facebook.
  3. Leave a comment here, letting us know which language class would you like to gain access to (English, Spanish, French, German, Chinese or Russian).
This giveway will end on Sunday, April 21st. I will announce the winner on Monday, April 22nd.
Please follow this blog to find out if you are the winner:)
Thank you!

---------------------------------------------------------------------
[Romanian version]

Astazi avem o surpriza! Un giveaway din partea PetraLingua!
Despre PetraLingua eu am mai scris aici si aici. Anul trecut, in cadrul unui giveaway, am castigat o perioada de access gratuit la unul din cursurile online PetraLingua, la alegere. Pentru ca eram la inceput cu franceza cu fetita mea, am ales cursul de limba franceza. Cursurile sunt ideale pentru copiii incepatori.
Cursurile sunt disponibile in limbile engleza, germana, franceza, spaniola, chineza si rusa. Aceste cursuri de tip multimedia sunt special concepute pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani, dar si pentru adultii care doresc sa invete o noua limba impreuna cu copiii lor. Cursurile sunt online, iar pentru a avea acces la ele, puteti opta pentru abonamente de 1 luna, 3 luni sau 1 an, timp in care copilul invata in ritm propriu, oricand doreste.

Cursurile sunt o combinatie de secvente video, benzi desenate, exercitii interactive si cantece - ideale pentru copiii care sunt la inceput in invatarea unei limbi straine.

Prin intermediul acestor cursuri copiii vor invata notiunile de baza in limba straina aleasa. Fiecare curs contine: 11 cantece, 140 exercitii interactive, 500 cuvinte de baza, 80 de secvente animate, toate grupate in 20 de teme de interes.

Pe site-ul PetraLingua puteti accesa cate o lectie gratuita pentru fiecare limba, pentru a va face o idee despre ce e vorba. De asemenea, veti gasi si cateva cantece si pdf-uri pe care le puteti descarca gratuit.
Despre metoda de predare folosita de ei, gasiti mai multe informatii aici.

Titan e-Languages este distribuitorul exclusiv pentru Romania a cursurilor de limbi straine pentru copii PetraLingua. Veti gasi mai multe informatii la ei pe site, precum si datele de contact.
Titan e-Languages se afla si pe Facebook, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cursurile oferite, dar si despre invatarea limbilor straine in general, ii veti gasi pe pagina lor de Facebook.

Si acum, partea cea mai interesanta!

PetraLingua ofera in cadrul acestui giveaway - 2 saptamani de access gratuit online, la oricare din cursurile lor! Sunt 6 limbi straine din care puteti alege: engleza, germana, franceza, spaniola, chineza si rusa.

Ce aveti de facut pentru a va inscrie in acest giveaway?
1. Like pagina de Facebook a Titan e-Languages.
2. Like pagina noastra de Facebook.
3. Share aceasta postare pe Facebook.
4. Lasati un comentariu aici, la aceasta postare, prin care sa ne spuneti la care limba straina ati dori sa castigati 2 saptamani de acces gratuit!

Acest giveaway este deschis tuturor (atat celor deja inscrisi in Provocarea noastra, cat si celor care nu sunt inscrisi.) De asemenea, giveaway-ul este deschis participantilor de oriunde in lume, nu doar celor de pe teritoriul Romaniei. Pentru toti, regulile sunt cele de mai sus!

Concursul dureaza pana duminica, 21 aprilie, la ora 24. Luni, 22 aprilie, voi extrage un castigator, cu ajutorul random.org. Castigatorul va avea 3 zile pentru a ma contacta, altfel voi extrage un alt castigator.

This giveaway is open WORLWIDE!

21 comments:

  1. Noi ne dorim acces la lectiile de limba germana. Multumim.

    ReplyDelete
  2. As alege limba germana.

    ReplyDelete
  3. Pentru baietelul meu as alege limba engleza.

    ReplyDelete
  4. Am vrea si noi sa participam, pentru limba engleza. Pare foarte fain site-ul. Multumim inca o data pentru provocarea din ce in ce mai interesanta...

    ReplyDelete
  5. Noi am opta pentru limba germana.

    ReplyDelete
  6. Raluca Radulescu, TargovisteApril 12, 2013 at 1:23 AM

    Cum ma bate gandul sa incerc initierea copilului si in limba franceza, as alege franceza...

    ReplyDelete
  7. Pentru Alinuta si Mihaita as opta acum pentru engleza

    ReplyDelete
  8. As opta pentru germana.

    ReplyDelete
  9. Si noi tot pentru engleza optam. Multumim pentru concurs.

    ReplyDelete
  10. Noua ne-ar placea limba engleza. Multumim!

    ReplyDelete
  11. Ce bine suna! Noi ne-am dori cursul de engleza.

    ReplyDelete
  12. Eu vreau rusa :)) Multumim!

    ReplyDelete
  13. Alegem limba germana! multumim si bafta tuturor!

    ReplyDelete
  14. Si noi ne-am dori sa avem acces la cursul de germana!

    ReplyDelete