Tuesday, August 6, 2013

Geography Lesson: Animals around the World / Animalele de pe fiecare continent

Daca tot am invatat recent despre animalele din padurile tropicale - am ales sa continuam cu o lectie despre animalele de pe glob - lectie pe care voiam sa o fac de cand am vazut-o pe blogul The Homeschool Den - Animals Around the World.

Am printat cardurile cu animale de pe fiecare continent, setul de poze mai mici, sunt disponibile si poze mai mari.
Cu ocazia asta am repetat continentele, folosindu-ne de atlasul Children's Picture Atlas de la editura Usborne.


Puteti comanda acest atlas si alte carti in engleza de la Editura Usborne prin reprezentatii editurii pe Facebook: Carti Copii si Carticica.


Am citit numele fiecarui animal.


Am invatat si cantecelul continentelor asa cum il prezinta ei pe blog - ei au si un video in postarea respectiva.


Pentru noi a fost o lectie placuta si usor de pus in practica. Desigur, jocul e si mai frumos daca avem figurile animale pentru fiecare continent, noi le-am avut avut la indemana pe cele din America de Sud, insa la o alta sesiune de joc am potrivit si alte animale, pe celelalte continente.

Daca doriti sa vedeti ce alte lectii de geografie am mai facut, sa invit sa cititi despre prima noastra lectie de geografie, despre cum am prezentat continentele in stil Montessori, dar si harta nostra cu stegulete Montessori, precum si lectia noastra despre Antarctica.

1 comment:

  1. Adina, a iesit superba lectia, iar materialele voastre sunt de vis! Imi faci pofta sa mai pregatesc o lectie de geografie :)

    ReplyDelete