Monday, February 9, 2015

Horrid Henry Early Readers

Doua carticele care au avut mare succes la noi de curand sunt cele pe care vi le prezint in continuare si fac parte din seria de early readere - carti pentru cititorii incepatori putin mai avansati - cu Horrid Henry.
Noi am primit aceste carticele de la prieteni diferiti, nu le-am cumparat eu, poate ca nu ar fi fost prima mea alegere in materie de carti, insa, va spun sincer, au avut maaaaare succes la I.
La fiecare carte (i le-am dat separat), a citit-o singura, dupa care a luat-o de la inceput, si a mai citit-o inca o data, hlizindu-se de una singura de nazbatiile pe care Henry le face. Si apoi le-a recitit din nou si din nou.
Cartile sunt in stilul 'Jurmalului unui pusti', insa ceva mai inocente, mai simpatice - cel putin aceste variante cu text prescurtat si multe ilustratii.
Cred ca ar merge foarte bine la copiii care invata engleza dar care au nevoie de material distrativ pentru a fi atrasi sa citeasca. Mai ales pentru baietii de 7-10 ani care invata engleza si care nu mai au rabdare de povesti clasice simplificate in engleza - ei vor gasi aceste carti simpatice si distractive si nici nu isi vor da seama ca invata si engleza astfel.


Aveti cateva pagini mai jos din Horrid Henry's Holiday - despre aventurile lui Henry si ale familiei lui in vacanta, unde lucrurile nu se intampla exact asa cum sperase Henry :)






Si in continuare e I., citind o parte din Don't be horrid, Henry - unde i se naste un fratior lui Henry, perfect din toate punctele de vedere :)


Din aceasta serie de early readere cu Horrid Henry gasiti mai multe carti, dar si pe alte teme - si cum spuneam, pot fi varianta de lectura mai interesante pentru cititorii care nu mai apreciaza povestile clasice, sau povesti cu animale, care ar fi mai usor de citit in engleza, si au nevoie de o lectura mai atractiva pentru ei :)

2 comments:

  1. Simpatica cum traieste ea povestea :)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, asta e ea, mereu interpreteaza povestea :) Si cand citeste in gand, se mai trezeste pe la mijlocul povestii declamand cu voce tare cate o replica :))

      Delete