Thursday, December 6, 2012

Ne pregatim de Craciun

Cum ne pregatim de Craciun? Citim multe carti de Craciun, povestim despre semnificatia adevarata a Craciunului, ascultam colinzi, si ... ne jucam.

Avem un set al Nasterii Domnului cu care I. alege de multe ori sa se joace si in timpul anului. Am folosit figurinele din set; am construit staulul animalelor din piese din lemn Steku si am adaugat animalele.

Iata magii care vin sa se inchine si sa aduca daruri de aur, smirna si tamaie Pruncului Iisus.







Pastorii si Magii vin spre inchinare
In dreapta se vad pastorii care au grija de animale (deh, nu am avut destule oi in recuzita, am adugat si alte animale in completare), iar personajul roz il inchipuie pe ingerul de vine sa anunte vestea cea buna a Nasterii Mantuitorului.

Si pastorii vin sa se inchine Pruncului Iisus.


Cu aceasta ocazie dorim sa ne inscriem la frumosul concurs organizat de Ursuletii Nazdravani!

10 comments:

  1. Foarte frumos!Bafta la concurs!:)

    ReplyDelete
  2. Adina, imi place cum ati realizat staulul, foarte inventiv!
    Multa bafta la concurs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, Camelia, tu stii ca noi ne descurcam cu ce avem la indemana :))

      Delete
  3. Superb staulul...si figurinele ne plac (unde ati reusit sa le gasiti?...de cand cautam si noi asa ceva!!), dar noi trebuie sa apreciem ce este facut de voi :)). Mult succes la concurs!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim frumos!
      Figurinele fac parte dintr-un set al Nasterii Mantuitorului pe care I. l-a primit de la serbarea de Craciun a bisericii in urma cu 2 ani. E de prin Germania, cred, din pacate nu am mai vazut in genul asta nici eu in magazine aici.

      Delete
  4. Ce frumoase-s figurinele voastre! Imi plac tare mult! Chiar aseara cautam idei sa improvizam pentru Una ceva asemanator si-am gasit pe Activity Village material frumusele, e si-o cartulie de colorat acolo, fiecare imagine e insotita de povestea Nasterii Domnului: http://www.activityvillage.co.uk/the_nativity_story.htm
    Si-o idee foarte dulce la happy hooligans, pentru cine e mai crafty (decat mine): http://happyhooligans.ca/2012/12/06/toilet-roll-nativity-set/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumim mult pt idei, vazusem si eu cele de la Hooligans, dar nici eu nu sunt crafty defel, si nici timp nu am, de aceea improvizam cu ce avem la dispozibite :)

      Delete
  5. Foarte frumos setul si-mi place activitatea voastra!

    ReplyDelete